Jačanju unutarpartijske infrastrukture u RS-u

Peti sastanak Koordinacije SDP BiH u Republici Srpskoj

Uspostavljeno je šest Regionalnih odbora, od postojećih devet, a do kraja maja forimati još nova dva, Banja Luka i Rogatica i oformiti povjereništvo SDP-a u Trebinju.

Slika

U prostorijama Skupštine opštine Vukosavlje održan je V sastanak Koordinacije SDP BiH u Republici Srpskoj na kome je učestvovalo preko pedeset delegata i gostiju iz cijele Republike Srpske.

Na sastanku je razgovarano o jačanju unutarpartijske infrastrukture u ovom entitetu gdje su dosadašnje aktivnosti ove Koordinacije pokazale odlične rezultate. Uspostavljeno je šest Regionalnih odbora, od postojećih devet, a takođe je donešen  zaključak da se do kraja maja mjeseca forimaju još nova dva, Banja Luka i Rogatica i da se formira povjereništvo u Trebinju. Takođe je predstavljeno da je trenutno aktivno 27 Opštinskih organizacija i 9 povjereništava i donešen je zaključak da se do kraja maja mjeseca uspostavi još 10 novih povjereništava. Jedinstven je stav svih učesnika da rad Koordinacije predstavlja garanciju kvalitetnog organizovanja SDP BiH na području Republike Srpske.

Takođe je dat akcenat na interesne organizacije i pohvaljen je OO SDP BiH Kozarska Dubica jer su bili odlični organizatori i još bolji domaćini sastanku svih predsjednika interesnih organizacija prije dvije sedmice. Pohvaljene su aktivnosti Regionalnog odbora SDP BiH Gradiška koji su do sada pokazali najveću profesionalnost u brzini izvršavanja svojih obaveza. Dati su zadaci svim organizacijama da, one organizacija koje to još nisu završile, privedu kraju formiranje foruma u svojim organizacijama kako bi se saradnja između tih interesnih organizacija podigla na još veći nivo.

Razgovarano je i o održanoj Konvenciji SDP BiH u Sarajevu gdje je izraženo nezadovoljstvo od velikog broja organizacija na mali broj mjesta koje su dobili da bi učestvovali na istoj jer je interesovanje za prisustvovanje Konvenciji bilo ogromno.

Na  Koordinaciji formirana je i Strateška grupa na čije čelo je postavljen Enes Suljkanović, potpredsjednik Republike Srpske i član predsjedništva SDP BiH.

Sa sastanka upučena je poruka svim građanima Bosne i Hercegovine u kome Koordinacija SDP BiH u Republici Srpskoj najoštrije osuđuje napade na ljude u Kozluku i Kaknju, bez obzira kojoj konfesiji pripadaju, jer je to napad na sve nas koji želimo da zajednički živimo i gradimo u ovoj našoj zemlji. Ovo je poruka svih nas koji smatramo da samo jedni sa drugim, rame uz rame, možemo poslati u zatvore sve one koji koče napredak i suživot ka boljem sutra.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.