Elvir Karajbić

Pet godina zimskog sna Fadila Novalića koštalo nas je 100.000 građana koji su napustili BiH

Elvir Karajbić, generalni sekretar SDP BiH i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH navodi kako su Fadil Novalić SDA prespavali pet godina borbe SDP-a u Parlamentu FBiH, kojim je traženo da se usvoji Zakon o minimalnoj plati u iznosu 750 KM.

„Dobro jutro premijeru Novaliću, dobro da ste se probudili iz zimskog sna jer je u međuvremenu zbog vašeg spavanja – neusvajanja Zakona, našu domovinu napustilo više od 100.000 sugrađana.

Ukoliko gospodine Novaliću i dalje budete “mislili”, a ne podržavali gotov Zakon tamo gdje treba – gdje se usvaja u Parlamentu FBiH, našu domovinu će napustiti još 100.000 građana, a onda je sve bezpredmetno“, naveo je Karajbić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu