Ministrica za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS

Pavić Pečenković: Nastavak aktivnosti na unapređenju sistema zaštite od nasilja

Ministrica za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo Enda Pavić Pečenković jučer je ugostila Ivana Zahinosa, projektnog direktora organizacije „Medicus Mundi Mediterrania“ iz Barcelone i direktoricu „Fondacije lokalne demokratije“ Jasminu Jelić-Mujezinović.

Povod ovog sastanka je bio razgovor o projektima prevencije, te zaštite od nasilja i nasilja u porodici.

Također je razgovarano o unapređenju servisa podrške, kao i potpisivanju Protokola o saradnji između grada Barcelone i Ministarstva za rad i socijalnu politiku Kantona Sarajevo, a sve u cilju unapređenja sistema zaštite od nasilja.

Jedna od tema razgovora bio je i o nastavak implementacije projekata koji su toku i koji su polučili izvanredne rezultate, ali i potencijalni novi projekti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.