Pavić Pečenković: Ministarstvo pruža dugogodišnju podršku KJU Dom za djecu bez roditeljskog staranja

Ministrica za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo Enda Pavić Pečenković i direktorica Direkcije za robne rezerve Kantona Sarajevo Kanita Imamović – Gušić upriličile su posjetu KJU “Domu za djecu bez roditeljskog staranja” Sarajevo.

Cilj posjete jeste pružanje podrške u radu KJU Doma za djecu bez roditeljskog staranja.

Tom prilikom su uručeni i prigodni prehrambeno-higijenski proizvodi.

Tema sastanka je bila i mogući oblici saradnje i podrške KJU “Domu za djecu bez roditeljskog staranja”, kao i podrška i briga o mladima koji izlaze iz alternativne brige.

Ovakav vid pomoći je od velikog značaja za našu ustanovu, istakla je v.d. direktorica Samira Puzo i iskazala zahvalnost ministrici Pavić Pečenković i direktorici Imamović – Gušić.

“Resorno ministarstvo pruža dugogodišnju podršku KJU Dom za djecu bez roditeljskog staranja, te aktivno sudjeluje na realizaciji niza aktivnosti, u cilju najbolje zaštite naše djece koja su bez roditeljskog staranja“, izjavila je ministrica Pavić Pečenković.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.