Pašić: Potpisan Ugovor o izvođenju radova na regionalnoj cesti Olovo-Han Pijesak

Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona Danijel Pašić i direktor preduzeća “Porobić” d.o.o. Zavidovići Edin Porobić potpisali su ugovor o izvođenju radova na projektu modernizacije makadamskog kolovoza i sanacije deformacija na kritičnim dionicama ceste R467 Olovo-Han Pijesak.

Vrijednost ugovora je 279.496,71 KM sa PDV-om, a rok za izvođenje radova 60 dana.

– S obzirom da na ovoj dionici regionalne ceste R467 Olovo-Han Pijesak u proteklom periodu nije bilo značajnijih ulaganja, a saobraćajnica je u veoma lošem stanju, odlučili smo se na ovaj projekat jer smo kao resorno ministarstvo sve puteve u našoj nadležnosti održavati u voznom i prometnom stanju. Pored toga što će se raditi modernizacija makadamskog kolovoza, također će se vršiti sanacija deformacija na više lokacija na ovoj dionici – izjavio je ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK Danijel Pašić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.