Paketići za djecu bez roditeljskog staranja

SDP Stari Grad i ove godine nastavio je sa tradicionalnom podjelom paketića. Ovaj put organizovali smo dodjelu paketića za 53 korisnika Doma za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama.

Osmjeh na licima naših malih drugarica i drugova iz Dječijeg doma Bjelave vrijedio je, kao i uvijek, mnogo više od naših skromnih paketića. Zahvaljujemo se svim članovima koji su donacijama obezbijedili podjelu paketića i našim vrijednim aktivistima koji su organizovali, kupovali i pakovali paketiće.

Novac za paketiće obezbjedili su članovi SDP Stari Grad koji su velikodušnim odzivom na akciju prikupili više od 800 KM. Starogradska organizacija ohrabrila je članove da se uključe u akciju, a donirani novac će se ujedno knjižio i kao redovna članarina za nastupajuću godinu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.