Paketići za djecu bez roditeljskog staranja

SDP Stari Grad i ove godine nastavio je sa tradicionalnom podjelom paketića. Ovaj put organizovali smo dodjelu paketića za 53 korisnika Doma za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama.

Osmjeh na licima naših malih drugarica i drugova iz Dječijeg doma Bjelave vrijedio je, kao i uvijek, mnogo više od naših skromnih paketića. Zahvaljujemo se svim članovima koji su donacijama obezbijedili podjelu paketića i našim vrijednim aktivistima koji su organizovali, kupovali i pakovali paketiće.

Novac za paketiće obezbjedili su članovi SDP Stari Grad koji su velikodušnim odzivom na akciju prikupili više od 800 KM. Starogradska organizacija ohrabrila je članove da se uključe u akciju, a donirani novac će se ujedno knjižio i kao redovna članarina za nastupajuću godinu.