OO SDP BiH Živinice

Ozvaničen prijem dr. Fahrudina Fehrića

Danas je u prostorijama OO SDP Živinice upriličen prijem za dr.Fahrudina Fehrića, šefa odsjeka za lokalni ekonomski razvoj u općini Živinice.Dobrodošlicu u SDP Fehriću su poželjeli aktivisti ove političke partije Osman Mešić, mr.Hasan Muratović, Nusret Mamić, kao i ostali članovi Predsjedništva ove političke partije.

“Fahrudin Fehrić mi je bio dugogodišnji saradnik dok sam bio načelnik općine Živinice. Nije bio politički angažovan, pošto je bio mnogo angažovan u naučnim projektima, a i živio je jedno vrijeme u Tuzli.Istakao se u kampanji za općinskog načelnika Samira Kamenjakovića na prošlim loklanim izborima, pa smo ovaj prijem upriličili u njegovu čast.SDP je najorganizovanija politička partija, on je to prepoznao i nije došao radi nekih svojih interesa, jer se ostvario u svim dosadašnjim poslovnim aktivnostima koje je uspješno vodio.Dolaskom Fehrića na raspolaganju imamo stručnjaka -doktora ekonomskih nauka, posebno u marketingu, koji može dati veliki doprinos u narednoj predizbornoj kampanji”, rekaoje mr.Hasan Muratović.

Dr.Fahrudin Fehrić se zahvalio na organizovanom prijemu u redove SDP i rekao:

“Ja sam oduvijek bio socijaldemokrata, ali se nisam povezivao.Dok sam živio u Tuzli nisam ni poznavao mnogo ljudi u SDP-u Tuzle, tako da mi je ovo prvo zvanično povezivanje u političku partiju.SDP je najdržavotvornija stranka, pa je i to razlog moje želje za osnaživanje aktivnosti, kako bi dao svoj doprinos daljem jačanju socijaldemokratije.Želja mi je takođe da se na prostoru Živinica vrati ugled ovoj stranci, da joj vratimo taj toliko potrebni ideološki koncept.Živinice su uvijek bile mjesto odakle su kretale i najavljivane pobjede socijaldemokratije, pa se nadama da će tako biti i nakon opštih oktobarskih izbora”, rekao je Fehrić.

Član Predsjedništva OO SDP Živinice Nusret Mamić se takođe osvrnuo na dolazak Fehrića u redove ove političke partije:

“Ono što želim reći u prvom redu je moja čestitka za Fehrića što je odlučio aktivno se baviti političkim aktivnostima u našoj sredini.Tim povodom pozivam sve mlade, ali i starije osobe, a osjećaju se socijaldemokratima, da nam se pridruže i da na narednim izborima postignemo što bolji rezultat, kako bi kao društvo u cjelini krenuli ka boljitku za sve građane u BiH”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.