Bakir Hadžiomerović na regionalnoj političkoj školi Vučko

Ovoj zemlji treba snaga koja je spremna boriti se za svoje ideje i ideale

Peta regionalna politička škola Foruma mladih SDP BiH „Vučko“ koja je okupila predstavnike podmladaka socijaldemokratskih partija iz regije i Bosne i Hercegovine održana je na Jahorini u periodu od 31.07. do 03. 08.

Slika

Ove godine političku školu je zatvorio Bakir Hažiomerović, kandidat SDP-a za člana Predsjedištva BiH koji je učesnicima govorio o ulozi i značaju političkog angažmana mladih.

„Samo pozitivna energija mladih ljudi može ujediniti ovu zemlju! Ovoj zemlji treba snaga koja je spremna boriti se za svoje ideje i ideale. Snaga koju u SDP donose upravo mladi ljudi.“, poručio je Hadžiomerović učesnicima.

Osnovni cilj škole je razmjena iskustava i informisanje učesnika o prednostima i mogućnostima regionalne saradnje, te intenziviranje saradnje socijaldemokratskih organizacija iz regiona. 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.