Bećirević za Radiosarajevo

Ovo nas je unazadilo nekoliko godina

Ovo je krajnja opomena svim nivoima vlasti, i svim partijama, da se ujedine i počnu, konačno, rješavati ozbiljne državne probleme

Slika

Jedna od zapaljenih zgrada u glavnom gradu je i ona Općine Centar. Načelnik ove Općine Dževad Bećirević u izjavi za portal Radiosarajevo.ba otkriva kako je, srećom, „mozak Općine“, ostao netaknut.

„Arhiva i server soba su imali dobru protupožarnu zaštitu, i sve je sačuvano“, govori nam on.

Šokiran razvojem događaja u Sarajevu, poručuje kako je divljanje „na sramotu svih koji su ovo radili, i koji su napali Općinu, koja je i u ratu ostala odbranjena“.

Nemam riječi, nadam se da ove lopove, ove kriminalce čeka hiljadu godina zatvora. Ne može nijedan pošten građanin da shvati ovo, pa zna se kako se protestuje“, ogorčen je Bećirević koji poručuje kako je ovo krajnja opomena svim nivoima vlasti, i svim partijama, da se ujedine i počnu, konačno, rješavati ozbiljne državne probleme.

„Ovo danas nas je unazadilo nekoliko godina“, zaključuje načelnik Centra za naš portal.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.