Vojin Mijatović za Dnevni avaz

Ovo je posljednji korak u političkom samoubistvu Milorada Dodika i njegovog kriminalnog režima

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a komentirao je za portal “Avaza” jučerašnje zasjedanje Narodne Skupštine RS.

– Bez dileme jučerašnje zasjedanje predstavlja posljednji korak u političkom samoubistvu Milorada Dodika i njegovog kriminalnog režima.

Sa ovim činom Dodik je jasno pokazao čitavom svijetu da je secesionista i da međunarodna zajednica nema više prostora za kalkulisanje sa njim. Očekujem da međunarodna zajednica sada dokaže sve ono za šta se zalaže i pokrene političku egzekuciju Dodika i ključnih ljudi SNSD-a i vladajućeg režima – kazao je Mijatović za “Avaz”. 

Podsjetimo, jučer je NSRS usvojila zaključke o prijenosu nadležnosti, što su osudili i brojne strane ambasade u BiH označivši ovo putem RS u slijepu ulicu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.