Nikšić čestitao rukometašima

Ovo je podvig za historiju

Nizu uspjeha bosanskohercegovačkog sporta i vi ste dali ogroman doprinos uvrstivši se među najbolje rukometne nacije svijeta

Slika

Povodom velikog uspjeha rukometne reprezentacije BiH i plasmana na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2015. godine, premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić uputio je čestitku selektoru, stručnom štabu, rukometašima i rukovodstvu Rukometnog saveza BiH, u kojoj se kaže:

„Nizu uspjeha bosanskohercegovačkog sporta i vi ste dali ogroman doprinos uvrstivši se među najbolje rukometne nacije svijeta. Tim podvigom ste ušli u historiju i uvećali ionako veliku radost i ponos koji su nam priredili naši nogometaši plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Vaš rezultat tim je veći jer ste ga ostvarili protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta u dramatičnoj završnici u kojoj ste pokazali kako se treba zalagati za svoju domovinu.        

Prepoznavajući vaš svjetski potencijal, Vlada FBiH je, u okviru svojih mogućnosti, pružila materijalnu podršku Rukometnom savezu BiH i time, nadam se, doprinijela da ostvarite ono što generacijama prije vas nije pošlo za rukom. Također, želim zahvaliti i javnim preduzećima, te privatnim firmama koje su, isto tako, dale značajnu finansijsku podršku Rukometnom savezu.

Uvjeren da ćete ovaj niz uspjeha nastaviti i u Kataru, još jednom vam, u ime Vlade FBiH i u svoje lično, čestitam na ovom fantastičnom uspjehu“, kaže se u čestitki premijera Nikšića Rukometnom savezu BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.