Prijem za bihaćke raftere

Ovi momci uspjeli su u onom sto ni jedan političar nije!

Ponosan sam na vas. Na vašu humanost, požrtvovnost i na činjenicu da ste baš vi, Bišćani vratili nadu tim ljudima i sve nas inspirisali, kazao je Lipovača.

Slika

Premijer USK Hamdija Lipovača primio je danas bihaćke raftere koji su, tokom elementarne nepogode, koja je zadesila region prošle sedmice, nesebično pomagali stanovnicima poplavljenih područja u BiH.

– Ponosan sam na vas. Na vašu humanost, požrtvovnost i na činjenicu da ste baš vi, Bišćani vratili nadu tim ljudima i sve nas inspirisali, kazao je Lipovača.

Rafteri kažu da su djelovali srcem. Išli su pomoći ljudima u nevolji, kao što bi svaki čovjek morao pomoći drugom čovjeku.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.