Boračko udruženje Brčko

Otvoreno pismo podrške Denisu Bećiroviću

U pismu, između ostalog, se navodi da je dr. Bećirović ne samo kod nas nego i u svijetu postao prepoznatljiv političar kojem je domovina Bosna i Hercegovina svetinja i zato smeta retrogradnim snagama

Slika

Koordinacija bošnjačkih boračkih udruženja u Brčko distriktu BiH Predsjedavajućem Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denisu Bećiroviću uputili su otvoreno pismo podrške njegovim stavovima u odbrani suvereniteta i državnosti Bosne i Hercegovine.

U pismu, između ostalog, se navodi da je dr. Bećirović ne samo kod nas nego i u svijetu postao prepoznatljiv političar kojem je domovina Bosna i Hercegovina svetinja i zato smeta retrogradnim snagama.

Pismo u cjelosti možete pročitati ispod.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.