Boračko udruženje Brčko

Otvoreno pismo podrške Denisu Bećiroviću

U pismu, između ostalog, se navodi da je dr. Bećirović ne samo kod nas nego i u svijetu postao prepoznatljiv političar kojem je domovina Bosna i Hercegovina svetinja i zato smeta retrogradnim snagama

Slika

Koordinacija bošnjačkih boračkih udruženja u Brčko distriktu BiH Predsjedavajućem Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denisu Bećiroviću uputili su otvoreno pismo podrške njegovim stavovima u odbrani suvereniteta i državnosti Bosne i Hercegovine.

U pismu, između ostalog, se navodi da je dr. Bećirović ne samo kod nas nego i u svijetu postao prepoznatljiv političar kojem je domovina Bosna i Hercegovina svetinja i zato smeta retrogradnim snagama.

Pismo u cjelosti možete pročitati ispod.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.