Kandidat SDP BiH za načelnika općine Novo Sarajevo

Otvoreno pismo Mirsada Ćatića-Čuperka kandidatima drugih stranaka

N/r Nedžad Koldžo, Stranka demokratske akcije, Zmaja od Bosne broj 55.
N/r Samir Imamović, Naša stranka, Zmaja od Bosne broj 55.
N/r Hasan Tanović, Demokratska fronta, Saliha Udžvarlića broj 10.
N/r Samir Arnautović, Građanski savez, Branilaca Sarajeva broj 47.
N/r Enes Komarica, Komunistička partija, Alije Imamovića broj 44.

Poštovane kolege, kandidati za načelnika Općine Novo Sarajevo,

Sa iskrenim uvjerenjem u Vašu spremnost da građane i građanke Novog Sarajeva što potpunije uključimo u započetu izbornu kampanju, pozivam Vas na otvorenu debatu kandidata za načelnika Novog Sarajeva. Ukoliko pristanete, debata će se organizovati 08.09.2016. godine u prostorijama KUD „Lola“, sa početkom u 19:00.

Obavezujem se da ću, kao domaćin prvog predstavljanja, po dostavljenim zahtjevima kandidata, osigurati sve potrebne pretpostavke za ovakav način prezentacije.

Smatram poželjnim da ove zajedničke prezentacije upriličite i vi na drugim lokacijama naše općine. Nekoliko zajedničkih prezentacija, na različitim lokacijama, je dovoljno da prenesemo naše poruke stanovnicima i motiviramo ih na veću izlaznost tokom predstojećih lokalnih izbora. Potencijalnim glasačima bi omogućili da, sa iste govornice i u istom vremenskom okviru, dobiju naše ključne političke i izborne poruke. Za svaku oblast strategije razvoja općine (ekonomski razvoj, društveni razvoj, okoliš) po 5 minuta. Redosljed nastupa bi definirali izvlačenjem rednog broja.

Zajednički skupovi ne bi imali usmjereno, stranačko-politički i navijački karakter, nego induvidualno prezentacijski, i omogućili bi:

-korektnost ka biračima i uporednu sliku ponuđenih programa;
-vizualni i prezentacijski duel , kroz fer i takmičarski nastup;
-medijsku pozornost i korektivnu povratnu informaciju;
-uštede na vremenu, u novcu i ljudima koje okupljamo za realizaciju kampanje.

Očekujem da će ovaj poziv biti prihvaćen i da ćemo pokazati našim stanovnicima, da svojim programima želimo njihov boljitak, a onaj koji dobije povjerenje glasača neka ispunjava izborna obećanja i vodi našu lokalnu zajednicu ka zajedničkom boljitku.

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati na mail: mirsadcatic77@gmail.com ili na kontakt SDPBiH Novo Sarajevo na broj 033/644-073, mail: oosdpnovosarajevo@gmail.com

Do viđenja, na prvom skupu.

Kandidat za načelnika ONS ispred SDP BiH Novo Sarajevo
Mirsad Ćatić – Čuperak s.r.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.