Sarajevo

Otvorena sajamska manifestacija "Međunarodni dani turizma – Sarajevo 2014"

Na sajmu su izlagači iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Turske, Italije, Kuvajta, Bugarske te još nekoliko zemalja

SlikaSajamska manifestacija ”Međunarodni dani turizma – Sarajevo 2014” otvorena je danas u sarajevskom Centru Skenderija i trajat će do 11. maja.

Presijecanjem vrpce sajam su otvorili premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić, ministrica Federalnog ministarstva okoliša i turizma Branka Đurić i direktor Centra Skenderija Hajriz Bećirović, a otvaranju je prisustvovao i visoki predstavnik za BiH Valentin Inzko, te predstavnici diplomatskog kora, turističkih agencija i  brojnih zemalja koje učestvuju na sajmu.

Na sajmu su  izlagači iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Turske, Italije, Kuvajta, Bugarske te još nekoliko zemalja.

U sklopu sajma bit će održane prezentacije strane i domaće turističke ponude, turistička berza, predavanja, promocije, modne revije, kulturno-umjetnički program, kulinarske radionice, kao i degustacije vina i delicija.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati, a ulaz je slobodan.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.