SDP HNK

Osuđujemo napad na Josipa Milića i paljenja po spomenicima

Tražićemo da se izvršitelji ovog gnusnog i sramnog čina otkriju i sankcioniraju, te ovim putem i javno pozivamo nadležne organe da učine sve kako bi pronašli izvršitelje i identificirali njihove motive

Slika

Kantonalni odbor SDP HNK najoštrije osuđuje fizički napad na predsjednika Unije neovisnih sindikata prof. Josipa Milića. U okviru naših mogućnosti ćemo tražiti da se  izvršitelji ovog gnusnog i sramnog čina otkriju i sankcioniraju, te ovim putem i javno pozivamo nadležne organe da učine sve kako bi pronašli izvršitelje i identificirali njihove motive.  Mostar mora ponovo postati siguran grad za sve njegove građane.

Također, najnoviji incident na Partizanskom groblju ne doprinosi uspostavljanju dobrog sigurnosnog stanja u Mostaru, te pozivamo na otkrivanje počinitelja koji se ovih dana igraju vatrom iz samo njima znanih razloga. Antifašističke vrijednosti su utemeljene u korijenima cijele Europe. Uvjereni smo da ogromna većina građana Mostar dijeli te evropske vrijednosti, što su i dokazali dostojanstvenim ponašanjem u nedavnim kriznim situacijama. Jedna paljevina od strane određene grupe ili pojedinca  neće promijeniti te vrijednosne sudove naših sugrađana, ali je potrebno otkrivanje počinitelja kako bi se moguća slična događanja u budućnosti spriječila.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.