Sarajevo

Osuda ubistva pripadnika Oružanih snaga

Socijaldemokratska partija BiH najoštrije osuđuje ubistvo dvojice pripadnika Oružanih snaga BiH. Ovaj gnusan čin, prvenstveno, predstavlja udar na našu državu i sve njene institucije, ali predstavlja i direktan atak na bh. građane i njihovu sigurnost.

Očigledno je namjera napdača bila da napadne pripadnike Oružanih snaga i tako unese nemir među sve građane naše zemlje. Oružane snage su jedan od rijetkih svijetlih primjera zajedničkog i predanog rada i pomoći svim građanima BiH, što se sa ovim napadom pokušava destabilizirati.

Porodicama nastradalih upućujemo iskreno saučešće, a sve sigurnosne agencije u našoj zemlji pozivamo da što prije istraže sve detalje ovog nezapamćenog zločina.

Centar za informisanje SDP BiH

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.