Zaim Beriša

Osuda paljevine vozila i garaže imamu Pašiću u Kiseljaku

Zaim Beriša, predsjednik Općinske organizacije SDP-a Kiseljak, osudio je paljevinu vozila i garaže imama Mustafe ef. Pašića.

„Povodom nemilih događaja, na dan kada muslimani dočekuju Novu hidžretsku godinu, želim da iskažem svoju i podršku SDP-a Kiseljak imamu Mustafa ef. Pašiću i porodici imama, koji je u ovoj svetoj noći bio izložen ovakvom nedjelu.

Oštro osuđujem napad na imovinu i ličnost imama Pašića te zahtjevam od nadležnih institucija da što prije rasvijetle okolnosti pod kojima je došlo do ovog nemilog događaja i da se osobe koje su dovele u opasnost jednu porodicu oštro sankcionišu.

SDP BiH Kiseljak smatra da je kranje vrijeme da se stane u kraj govoru mržnje i širenju religijske netrpeljivosti na području Kiseljaka, vrijeme je da naši građani u miru i blagostanju dočekuju i proslavljaju kako svoje vjerske praznike, tako i praznike svojih komšija“, navodi Beriša.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.