KO FOM SDP BiH HNK

Osuda necivilizacijskog čina obaranja Zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom FBiH

Zabrinjava nas bahatost i nerazumijevanje onih političkih subjekata koji su spremni zabraniti život koji ne nastaje tradicionalnim putem

Slika

Ne iznenađuje nas pretjerano činjenica da u našoj zemlji postoji dekadentna politička snaga koja se oslanja na mračne ideologije prošlosti. Bezbroj je primjera koji svjedoče o postojanju fašizma u našoj zemlji. Od ulica koje nose imena fašističkih monstruma do skrnavljenja antifašističkih spomenika čime se pokušava zabraniti sjećanje na civilizacijsku borbu i pobjedu naših naroda.

Zabrana sjećanja nas ne brine! Svoju antifašističku tradiciju i napredne svjetonazore njegujemo i u ratu i u miru, i u dobru i u zlu. Zabrinjava nas bahatost i nerazumijevanje onih političkih subjekata koji su spremni zabraniti život koji ne nastaje tradicionalnim putem! Nije nas toliko strah za djecu koja se nikada neće roditi zahvaljujući otrovnoj ideologiji.

Strahujemo za sve one kojima će sutra dokazati da nisu začeti prirodno. Hoće li sutra progoniti našu djecu, opijeni neznanjem, sujevjerjem i strahom? Koliko daleko mogu ići oni koji vjeruju da mogu suditi ko treba živjeti, a ko ne?

Podsjećamo javnost da su svi zločini nacističke Njemačke bili ozakonjeni i legalno sprovođeni! Opasno je kada u institucijama gdje se donose zakoni postoje snage spremne da zabranjuju život!

Zbog svoje opredjeljenosti da napredujemo, gradimo i živimo, zbog slobodarskog duha u kojem smo odgajani, zbog zdravog razuma i sretnije budućnosti, insistirat ćemo na vraćanju ovog zakona u proceduru!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.