Brčko

Osuda napada na Salihbegović džamiju

Ovim činom se narušava stvoreno međunacionalno povjerenje, a svaki napad na bilo koji vjerski objekat predstavlja napad na državu BiH

Slika

Regionalna organizacija SDP BiH za Regiju Brčko najoštrije osuđuje skrnavljenje Salihbegović džamije u Bijeljini i traži da vinovnici ovoga napada što prije budu pronađeni i primjerno kažnjeni, jer se radi o skrnavljenju vjerskog objekta koji predstavlja nacionalni spomenik.

Ovim činom se narušava stvoreno međunacionalno povjerenje, a svaki napad na bilo koji vjerski objekat predstavlja napad na državu BiH.

Očekujemo hitnu reakciju nadležnih organa, te najodgovornijih političkih predstavnika entiteta RS-a kako bi se otklonili uzroci straha i netrpeljivosti koji se pokazuju prema bošnjačkim povratnicima na području Bijeljine, Janje i sjeveroistočne Bosne.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.