OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo

Oštre osude verbalnog napada na Editu Sulejmanović

Općinski odbor SDP BiH Novi Grad Sarajevo oštro osuđuje jučerašnji žestoki verbalni napad na našu kandidatkinju za načelnicu Općine Editu Sulejmanović

Delegacija OO SDP-a je jučer prisustvovala ceremoniji polaganja cvijeća i odavanja pošte šehidima i poginulim borcima na Spomen obilježju kod fontane u ulici Branilaca Dobrinje. Nažalost, jedan ovako uzvišen čin odavanja pošte poginulim braniteljima zasjenio je ničim izazvan i veoma nekorektan verbalni napad jednog od učesnika ceremonije Brace Fazlića.

On je, podignutim prstom, povišenim glasom i unoseći se u lice našoj Editi Sulejmanović zaprijetio da „nikada više ne smije da dotakne njegov cvijet na spomen obilježju jer je taj cvijet puno vrijedniji od cvijeća koje je ona položila“.

Pitamo se da li razlog ovakvog napada zaista može biti cvijet kojeg je Edita dotakla ili je ovdje riječ o nekim puno dubljim razlozima vezanim za predstojeću kampanju za lokalne izbore.

Obavještavamo Bracu Fazlića da ćemo i dalje obilaziti spomen obilježja i odavati dužnu poštu našim šehidima i poginulim borcima jer je to naša obaveza. Niko, pa ni Braco ili oni koji ga instruiraju neće nas zaplašiti u našoj časnoj namjeri da se poklonimo najboljim sinovima i kćerima ove zemlje.

Također, želimo reći našoj javnost da smo sigurni da će ovakvih, i još žešćih napada biti još. Navikli smo na to. Ali to nas neće pokolebati da slobodno i bez straha radimo sve ono što mislimo da je dobro za našu općinu i njene građane.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.