Nikšić

Ostavka Bakira Hadžiomerovića je odluka koju moramo poštovati

Ovim putem, želim mu sreću u njegovom daljnem profesionalnom angažmanu i zahvaljujem mu se što je prihvatio biti kandidatom SDP BiH na prošlim Općim izborima“, istaknuo je Nikšić.

Slika

Povodom današnjeg iščlanjenja Bakira Hadžiomerovića iz Socijaldemokratske partije BiH i njegovog podnošenja ostavke na mjesto u Glavnom odboru partije, Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH, rekao je kako su razlozi napuštanja SDP BiH od strane Hadžiomerovića potpuno privatni te da iza ostavke ne stoje nikakvi politički razlozi ili politička razmimoilaženja.

„Danas sam telefonski razgovarao sa Bakirom Hadžiomerovićem, koji mi je prenio odluku o svom napuštanju SDP BiH. Razlozi su poptuno privatne prirode i zaista nema smisla da se iznose u javnost. Moram napomenuti da sam ja, ali i ostali članovi SDP BiH, sa Bakirom Hadžiomerovićem, tokom njegovog rada u partiji kao kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, imao odlične odnose i saradnju. Nažalost, SDP BiH gubi kvalitetnog člana, ali mi, prije svega, moramo poštovati razloge njegovog napuštanja partije. Ovim putem, želim mu sreću u njegovom daljnem profesionalnom angažmanu i zahvaljujem mu se što je prihvatio biti kandidatom SDP BiH na prošlim Općim izborima“, istaknuo je Nikšić.  

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.