Saša Magazinović

Ostaviti svu dnevnu politiku i međustranačke sukobe kada su interesi države u pitanju

Šef kluba Socijaldemokratske partije BiH u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović poručio je da treba da ostaviti svu dnevnu politiku i međustranačke sukobe kada su interesi države u pitanju.

Između ostalog, Magazinović je naglasio kako treba shvatiti da niti jedan entitet neće biti država za sebe.

“Okupljanje oko toga je dužnost svih patriota, svih onih kojima je jasno da niti jedan entitet nije i nikad neće biti država za sebe. Sa svima onima koji isto žele ću se truditi da kratkovidne politike koje u fokusu nemaju državu, bez obzira odakle dolaze, budu poražene u vremenu pred nama”, rekao je Magazinović za Fenu.

Kako kaže, iskreno želi da vidi političko jedinstvo svih oko pitanja koja ljudima znače život.

“Da se konačno napravi konkretan iskorak prema članstvu u Eurotransplantu – da pomognemo svima onima kojima transplantacija organa znači život. Da napravimo te posljednje korake i legalizujemo kanabis u medicinske svrhe. Da se pošteni ljudi iz svih stranaka suprotstave onima kojima politika nije sredstvo da učine društvo boljim i naprednijim nego alat da na nezakonit način napune svoje džepove”, poručio je Magazinović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.