Osnovan Forum mladih OO SDP BiH Novi Šeher

U nedjelju 26. marta. u Novom Šeheru je održana Osnivačka konvencija Foruma mladih SDP-a BiH Novi Šeher, koja će djelovati u sastavu Osnovne organizacije SDP Novi Šeher i Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj. Forum mladih OO SDP BiH Novi Šeher okuplja mlade ljude sa područja cijelog novošeherskog kraja.

Za predsjednika je izabran Eldar Kusur, a potpredsjednici su Aldina Bašić i Armin Bašić. U Izvršni odbor još su izabrani: Jasko Džuhera, Adis Bešić, Almina Mujanović,Edin Turčinović i Ešef Jašić.

Podršku novoosnovanoj organizaciji dali su brojni gosti. Pored članova Foruma mladih i Predsjedništva OO SDP BiH Maglaj, konvenciji su prisustvovali: Elvir Karajbić (šef Kluba SDP-a BiH u Parlamentu FBiH), Igor Šimšić (vijećnik SDP-a u OV Zavidovići) i predsjednik OO SDP BiH Maglaj, Mirsad Mahmutagić.

Forum mladih SDP BiH Novi Šeher će, prema riječima novoizabranog predsjednika Eldara Kusura, aktivno učestvovati u svim nadolazećim aktivnostima na lokalnom nivou, ujedno uključujući u rad Foruma nove članice i članove.

Rad Osnivačke konvencije pratilo je oko 50 prisutnih, što potvrđuje snagu i volju svih članica i članova Foruma mladih, kao i same Općinske organizacije SDP BiH Maglaj.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.