Bećirović

Osnažiti privredne veze BiH i Saudijske Arabije

Na vanjskopolitičkom planu, Bosna i Hercegovina, kako je istakao dr. Bećirović posjeduje visok stepen saglasnosti ključnih političkih aktera za ostvarenje krupnih ciljeva – članstvu naše zemlje u euroatlantskim integracijama, Evropskoj Uniji i NATO savezu

SlikaU cilju privlačenja direktnih inozemnih investicija, Bosna i Hercegovina sprovodi neophodne političke i ekonomske reforme, rekao je tokom razgovora sa predsjedavajućim Konsultativne skupštine Kraljevine Saudijske Arabije Abdullahom Al Sheikhom, zamjenik predsjedavjućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović.

Na vanjskopolitičkom planu, Bosna i Hercegovina, kako je istakao dr. Bećirović posjeduje visok stepen saglasnosti ključnih političkih aktera za ostvarenje krupnih ciljeva – članstvu naše zemlje u euroatlantskim integracijama, Evropskoj Uniji i NATO savezu. On je također dodao da je značajan korak u jačanju vanjskopolitičkog identiteta Bosne i Hercegovine predstavljalo njeno članstvo u Vijeću sigurnosti UN-a čemu je Kraljevina Saudijska Arabija pružila nesebičnu podršku. Sagovornici su se, inače, danas saglasili da postoje i brojne druge prilike za jačanje saradnje u okviru međunarodnih organizacija i da ih u budućnosti svakako treba koristiti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.