Šuhret Fazlić

Osmomartovska čestitka predsjednika GO SDP BiH Bihać

Poštovane građanke Bihaća i članice Gradske organizacije SDP BiH Bihać,

Međunarodni dan žena spomen je na sve odlučne i hrabre žene i njihovu ustrajnu borbu za poboljšanje položaja žena u društvu. Spomen je na povijesnu težnju prema ostvarenju elementarnih ljudskih prava koja bi u svakoj uljuđenoj i osviještenoj sredini jednako i bez iznimke morala pripadati ženama kao i muškarcima.

Iako živimo u vremenima u kojima žene sudjeluju u svim sferama i segmentima socijalnog, kulturnog, političkog i poduzetničkog života, postoje i manje svijetli primjeri u našem društvu u kojima su se žene prinuđene boriti za svoja prava. I tu tamnu praksu moramo mijenjati u svijetle primjere.

Jedan od svijetlih primjera u kojem je žena uvijek imala i ima svoje posebno i dostojanstveno mjesto, jeste Gradska organizacija SDP BiH Bihać, gdje su naše kolegice ravnopravno uključene u sve procese odlučivanja i aktivnog političkog rada, te koristim ovu priliku da im se posebno zahvalim za sav doprinos u aktivnom radu naše Gradske organizacije.

U vjeri i nadi da ćemo dostojanstveno i ravnopravno prolaziti kroz sve prilike i izazove budućeg vremena, ovim putem u ime Gradske organizacije SDP BiH Bihać i svoje lično ime, čestitam vam Međunarodni dan žena!

Predsjednik
Gradske organizacije SDP BiH Bihać
Šuhret Fazlić,s.r

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.