Ankara

Osmić u posjeti Republici Turskoj

Osmić u Turskoj boravi na poziv ministra odbrane Ismeta Yilmaza i u okviru Plana bilateralne saradnje s Ministarstvom odbrane Republike Turske

Slika

Ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić od 28. do 30. oktobra nalazi se u radnoj posjeti Republici Turskoj, gdje će u Ankari obaviti službene razgovore s najvišim zvaničnicima Ministarstva odbrane Republike Turske.

Osmić u Turskoj boravi na poziv ministra odbrane Ismeta Yilmaza i u okviru Plana bilateralne saradnje s Ministarstvom odbrane Republike Turske.

Posjeta Osmića će biti još jedna prilika da se iskaže zahvalnost Republici Turskoj za pomoć i podršku koju ova prijateljska zemlja pruža Bosni i Hercegovini, posebno u oblasti odbrane i pomoći koju Republika Turska pruža Bosni i Hercegovini na njenom putu ka članstvu u NATO i EU.

Također, ovo će biti prilika da se iskaže i opredijeljenost Ministarstva odbrane BiH za regionalnu saradnju u oblasti odbrane, u čemu smo i do sada imali punu podršku Republike Turske.

Delegacija Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH, u kojoj se nalazi šef kabineta ministra odbrane Mustafa Sinanović i pukovnik Jovo Pujić, prisustvovat će obilježavanju Dana Republike Turske danas u Ankari, najavljeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva odbrane BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.