Zenica

Osmić prisustvovao komemoraciji u povodu tragične pogibije petorice rudara

Porodica, prijatelji, kolege te brojni građani i predstavnici svih nivoa vlasti u BiH oprostili su se od pet rudara poginulih u rudarskoj nesreći u jami Raspotočje RMU Zenica.

Slika

Ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić prisustvovao je danas u Zenici komemoraciji za stradale rudare Rudnika mrkog uglja (RMU) Zenica – Hajrudina Bradarca, Mehemeda Dizdarevića, Mehmedaliju Halilovića, Fahira Halača i Fejzu Isakovića. 

Porodica, prijatelji, kolege te brojni građani i predstavnici svih nivoa vlasti u BiH oprostili su se od pet rudara poginulih u rudarskoj nesreći u jami Raspotočje RMU Zenica. 

Nakon komemoracije, ministar Osmić će prisustvovati i klanjanju kolektivne dženaze za stradale rudare, koju će predvoditi riesu-l-ulema Husein ef. Kavazović. 

Ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić uputio je danas telegram saučešća direktoru RMU Zenica, predsjedniku sindikata rudara RMU i načelniku Općine Zenica, saopćio je Ured za odnose s javnošću Ministarstva odbrane BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.