Sarajevo

Osmi mart učinite praznikom ponosa, dostojanstva i borbe za ravnopravnost žena

Osmi mart nije samo dan „malog znaka pažnje i cvijeća“, osmi mart je i simbol borbe žena za ravnopravnost, a svoj glas podigle su demonstracijama 08. marta davne 1857. godine u New Yorku zbog loših uslova rada i niskih plata i dostigle da imaju pravo glasa i bolji položaj u društvu.

Drage drugarice, majke, sestre, građanke neka vam Dan žena ne bude samo „poklon ili cvijet“, učinite ga praznikom ponosa, dostojanstva, pravde, jednakosti, solidarnosti sa svim ženama, borite se da zauzmete bolji položaj u društvu, jer BH politička zbilja je daleko od idealne ravnopravnosti polova.

Slijedite put hrabrih žena, Roze i Klare i ne odustajte od onoga što vam pripada.

SRETAN 8. MART ŽELI VAM SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.