Oslobođenje Stoca: Samo uz jak SDP možemo zajednički pobijediti retrogradne snage

Predstavnici Kantonalne organizacije SDP HNK i GO SDP Mostar su u Stocu zajedno sa drugovima iz stolačkog SDP-a i antifašistima iz cijele BiH i regije obilježili 77. godišnjicu oslobođenja ovog hercegovačkog gradića od fašističkih okupatora.

Okosnicu tadašnje borbe protiv najvećeg zla u istoriji čovječanstva,kako u Stocu tako i širem BiH i tadašnje Jugoslavije nosili su upravo članovi partije čiji je današnji nasljednik upavo SDP BiH.

Kako tada tako i sada, samo uz jak SDP možemo zajednički pobijediti retrogradne snage koje danas neskriveno ponovo zagovaraju fašizam, nacionalizam i podjele koje su posebno izražene upravo u Stocu.

U toj borbi nećemo pristajati na trule kompromise s nacionalistima. Bili smo ranije a bit ćemo ponovo predvodnici promjena koje će konačno i u Stocu i u Bosni i Hercegovini osigurati normalniji i bolji život svih građana.

U tom smislu ovim putem najavljujemo otvaranje novih prostorija i izbor novog rukovodstva SDP-a u Stocu koje će se dogoditi u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.