Oslobođenje Stoca: Samo uz jak SDP možemo zajednički pobijediti retrogradne snage

Predstavnici Kantonalne organizacije SDP HNK i GO SDP Mostar su u Stocu zajedno sa drugovima iz stolačkog SDP-a i antifašistima iz cijele BiH i regije obilježili 77. godišnjicu oslobođenja ovog hercegovačkog gradića od fašističkih okupatora.

Okosnicu tadašnje borbe protiv najvećeg zla u istoriji čovječanstva,kako u Stocu tako i širem BiH i tadašnje Jugoslavije nosili su upravo članovi partije čiji je današnji nasljednik upavo SDP BiH.

Kako tada tako i sada, samo uz jak SDP možemo zajednički pobijediti retrogradne snage koje danas neskriveno ponovo zagovaraju fašizam, nacionalizam i podjele koje su posebno izražene upravo u Stocu.

U toj borbi nećemo pristajati na trule kompromise s nacionalistima. Bili smo ranije a bit ćemo ponovo predvodnici promjena koje će konačno i u Stocu i u Bosni i Hercegovini osigurati normalniji i bolji život svih građana.

U tom smislu ovim putem najavljujemo otvaranje novih prostorija i izbor novog rukovodstva SDP-a u Stocu koje će se dogoditi u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.