Osigurati samozapošljavanje i edukaciju mladima

Anisa Bašović-Čengić prezentovala je usvojene Odluke o finansiranju start up biznisa i fondu za mobilnost mladih u sklopu panela “Značaj i podrška lokalne zajednice u samozapošljavanju i edukaciji mladih” u organizaciji UG Motivator i UNDP Bosnia and Herzegovina.

Klub SDP-a u Općini Stari Grad Sarajevo je u ovom mandatu predložio odluke o finansiranju start up biznisa mladih i fondu za mobilnost mladima koji su omogućili samozapošljavanje, edukaciju i mobilnost mladih.

“Ove odluke su samo pokazatelj da se naš Plan za mlade u sklopu Plana10, može provesti u cijeloj BiH ukoliko izaberemo prave ljude da donose i realizuju projekte za mlade.” Istakla je vijećnica Bašović-Čengić.

Mobilnost, edukacija i samozapošljavanje mladih su ključne stavke Plana za mlade SDP-a za predstojeće izbore.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.