dr. Muhamed Osmanović u Gornjem Hrasnu i Kikačima

Osigurat ćemo 2 miliona KM za zapošljavanja

U Gornjem Hrasnu i Kikačima, pred velikim brojem građana, održani su predizborni skupovi koje je organizovao OO SDP BiH Kalesija u povodu predstojećih izbora 02. oktobra. Na ovim skupovima predstavljeni su kandidati za OV Kalesija te kandidat za načelnika dr. Muhamed Osmanović.

Prisutnima su se obratili Semir Mujanović, kandidat SDP-a iz Donjeg Hrasna, te Hasan Sakić, kandidat iz Seljublja. Pored njih, prisutnima je čitavu listu predstavio nosilac liste – Senad Šmigalović, zlatni ljiljan iz Tojšića.

U svom obraćanju, Dževad Hadžić je naglasio da SDP izlazi s kandidatom za načelnika koji je iz rata izašao s posebnim priznanjem sa požrtvovanje i hrabrost, sa nosiocem liste koji je dobitnik najvećeg ratnog priznanja – ZLATNI LJILJAN, a pozvao je građane da pitaju njih s čim su ušli u rat, a s čim su izašli iz rata?! Pozvao je građane da izađu na izbore 02. oktobra i daju svoj glas doktoru Muhamedu Osmanoviću, jer je on jedini kandidat koji može donijeti promjene u Kalesiji, a svi građani su svjesni toga da nam promjene trebaju.

Muhamed Osmanović, “majevičko dijete”, u svom emotivnom obraćanju u Gornjem Hrasnu i Kikačima, ponovio je projekte za koje se zalagao kao vijećnik u Općinskom vijeću Kalesija. Posebno je naglasio problem mezarja u Kikačima koji vijećnici iz aktuelne većine i općinski načelnik nisu željeli riješiti, ali i infrastrukturne probleme koje već godinama obećavaju mještanima ova dva naselja, a nikad nisu ni pomislili da ih urade.

Također, obećao je i 2 miliona KM za zapošljavanja i samozapošljavanja. Ponovio je da će više ulagati u poljoprivredu, ali i da će svi studenti dobiti stipendiju! Kikači će, pobjedom doktora Muhameda Osmanovića, dobiti i područnu ambulantu, za koju se zalažu već dugi niz godina!

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.