Forum mladih SDP BiH Ilidža

Organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom Međunarodnog dana dobrovoljnog darivanja krvi je Forum mladih u saradnji sa Forumom žena SDP BiH Ilidža i Zavodom za transfuziologiju FBiH  28. oktobra organizovao akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

ilidza

Pored članova i aktivista SDP-a BiH, Forum mladih SDP BiH Ilidža je javni poziv da se odazovu ovoj humanoj akciji uputio građankama i građanima. Slijedeći socijaldemokratsku vrijednost, solidarnost, odlučili smo se da sugrađanima pomognemo ovom gestom. U trenutku malih zaliha krvi se ogleda poseban značaj ove geste. Na ovaj način smo željeli ukazati na značaj darivanja krvi tj. podstaknuti sugrađane da to čine onda kada su u prilici.

Forum mladih se zahvaljuje Zavodu za transfuziologiju FBiH na saradnji, kao i svima onima koji su se odazvali ovoj akciji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.