Tešanj

Organizaciono stanje u OO SDP BiH Tešanj na visokom nivou

Cilj sastanaka je međusobno informisanje, sumiranje i analiziranje aktivnosti organa i organizacija, da se istaknu, eventualni, problemi, te utvrde naredne aktivnosti

Slika

Programom rada i djelovanja Općinske organizacije SDPBiH Tešanj planirani su sastanci predsjednika osnovnih i interesnih organizacija sa predsjednikom OOSDPBiH Tešanj.

Cilj sastanaka je međusobno informisanje, sumiranje i analiziranje aktivnosti organa i organizacija, da se istaknu, eventualni, problemi, te utvrde naredne aktivnosti.

Jedan od planiranih sastanaka održan je i u srijedu, 16. aprila ove godine u prostorijama OOSDPBiH Tešanj, uz prisustvo svih pozvanih predstavnika.

Detaljno je analizirana realizacija zaključaka prethodnog sastanka, a potom je predsjednik OOSDPBiH Tešanj informisao prisutne o djelovanju viših organa SDP-a i institucija vlasti o čemu je otvorena diskusija u kojoj je učestvovalo više prisutnih članova, u kojoj je poseban osvrt dat na prvi krug informativnih sastanaka u svih 28 osnovnih organizacija SDP-a, koji su ocjenjeni vrlo uspješnim.

Najizraženija pitanja na sastancima koja su isticana su pitanja socijalno-ekonomske nesigurnosti građana, a naspram toga visoka primanja u državnim institucijama i javnim ustanovama, te bogaćenje jedne klase ljudi bez pokrića, te druga pitanja od vitalnog interesa građana.

Za naredni period akcenat je dat na organizaciono, kadrovsko i financijsko jačanje osnovnih organizacija kao temelja rada i djelovanja na realizaciji političko-programskih ciljeva SDPBiH, te organizacije manifestacija u okviru Dana SDPBiH i majskih praznika.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.