Organizacija SDP Brčko distrikta BiH uručila paketiće djeci oboljeloj od dijabetesa

I ove godine Organizacija SDP Brčko distrikta BiH posjetila je Udruženje dijabetičara Brčko distrikta BiH i uručila paketiće njihovim najmlađim članovima.

Krako Jasmin , sekretar Organizacije SDP Brčko distrikta BiH, kazao je da Organizacija SDP Brčko distrikta BiH ima dobru saradnju sa navedenim udruženjem duži niz godina.

Trudićemo se da svake godine uljepšamo praznične dane ovim mališanima , te da ih iznenadimo ovim skromnim poklonima . Ovim putem želimo odati poštovanjem svim roditeljima koje vode računa o ishrani svoje djece.Svi naši predstavnici u Skupštini Brčko distrikta BiH zalagaće se za realizaciju svih programa koje predlaže i realizuje ovo udruženje, a koji su predviđeni kroz razne edukacije i seminare koji upućuju roditelje i djecu kako se boriti sa dijabetesom, kazao je Krako.

Predsjednik Udruženja dijabetičara Brčko distrikta BiH Đorđe Vuković , izrazio je zahvalnost  svim članovima SDP Brčko distrikta BiH što su i ovaj put u povodu Nove godine  pripremili specifićne paketiće za djecu oboljelu od dijabetesa.

Nakon uručenih paketića članovi Foruma mladih SDP Brčko distrikta BiH su nasatavili druženje sa najmlađim članovima ovog udruženja.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.