OO SDP BiH Tešanj

Oproštaj od rahmetli Miralema Unkića

8. juna preminuo je naš, u pravom smislu te riječi, Miralem Unkić iz Jelaha-Tešanj. Kažemo naš, jer Miralem je bio svih nas, i svi smo bili njegovi. Miralem je uvijek imao vremena za nas, u svakoj prilici saosjećao, pružajući pažnju i potrebnu pomoć svima, porodici, prijateljima. Imao je širok krug prjatelja svih koji su cijenili prijateljovanje, bez ikakvih dijeljenja ljudi, po bilo kom drugom osnovu, imenu ili statusu.

Tim povodom jučer, 10. juna 2018. godine, u organizaciji Općinske organizacije SDP BiH Tešanj održan je komemorativni skup. Premalena je bila velika sala hotela “AA” u Jelahu da bi primila sve zainteresovane da prisustvuju komemoraciji.

Na komemoraciji o liku i djelu rahmetli Miralema Unkića govorili se: Salih Brkić – u ime OO SDP BiH Tešanj, Enes Suljkanović – u ime SDP BiH, Suad Huskić – Načelnik Općine Tešanj, Husein Galijašević – Miralemov radni kolega i Edin Hasaničević – u ime MZ Jelah i udruženja građana.

O našem Miralemu, koliko je bio voljen i cijenjen, najviše govori ispraćaj dženaze kome je prisustvovalo nekoliko hiljada građana.

„Sredina je ostala bez jako dobrog čovjeka, brata, roditelja, supruga i djeda, izgubila vrijednog aktivistu od koga se puno toga dobroga i humanog moglo naučiti.“

Neka mu je vječni rahmet!

Općinska organizacija SDPBiH Tešanj se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom odali počast našem drugu Miralemu.

U prostorijama OO SDP BiH Tešanj otvorena je knjiga sjećanja gdje se mogu upisati oni koji žele ostaviti svoje sjećanje na našeg Miralema.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.