Brčko distrikt

Oporbene stranke ponovo zatražile rekonstrukciju vlasti

Predsjednik brčanske Socijaldemokratske partije i skupštinski zastupnik, Esad Atić dodao je da 13 oporbenih zastupnika ostaje jedinstveno.

Slika

Zastupnici  i predsjednici oporbenih stranaka u Skupštini Brčko distrikta održali su novi sastanak na kojem su potvrdili  svoje, ranije izrečene stavove, kako je potrebna  temeljita rekonstrukcija vlasti u Brčko distriktu.
 
Predsjednik brčanske Socijaldemokratske partije i skupštinski zastupnik, Esad Atić dodao je da 13 oporbenih zastupnika ostaje jedinstveno.

– Nas 13 potpisnika inicijative za rekonstrukciju vlasti u Brčkom smo i na ovome sastanku odlučno potvrdili naše jedinstvo. Želimo kao skupina od 13 zastupnika da razgovaramo o temeljitoj rekonstrukciji. Ne možemo, bar što se tiče nas u SDP-u, da budemo bilo kakva zakrpa onima koji nemaju većinu –  kazao je Atić

Slične stavove iznijeli su i neovisni zastupnik u Skupštini Distrikta Adnan Drapić i Siniša Golić zastupnik Partije demokratskog progresa u Brčkom.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.