Ilidža

Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža isključio iz članstva dva vijećnika

Općinski odbor SDP BiH Ilidža je na V redovnoj sjednici donio odluku da se iz članstva isključi predsjednik Kluba vijećnika SDP-a BiH u Općinskom vijeću Ilidže, Mahir Lokvančić i vijećnik SDP-a BiH u Općinskom vijeću Ilidže, Fadil Lokvančić.

Razlog isključivanja vijećnika je nepoštivanje stavova Općinskog odbora SDP-a BiH ilidža u Općinskom vijeću davanjem podrške Budžetu za 2016. godinu, za koji smatramo da nije u interesu građana, već grupa i pojedinaca okupljenih oko vladajuće većine.

Građani Općine Ilidža ne smiju biti taoci osobnih interesa pojedinaca koji obnašaju vlast na lokalnoj razini – ovaj princip je Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža konkretizirao najoštrijom sankcijom svojih dosadašnjih općinskih vijećnika. U svakoj prilici u budućnosti, Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža će djelovati u prilog nemalog broja obespravljenih građana.

SDP BiH Ilidža poziva sve građane da nam se pridruže u političkoj borbi za dobrobit bh. društva.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.