Općinska organizacija SDP Goražde bogatija za dva vijećnika

Opštinska organizacija SDP Goražde bilježi značajan rast svoga članstva. Odnedavno su ovoj organizaciji pristupili su Aldijana Smailhodzić i Ibrahim Delić.

Treba istaknuti da je Aldijana Smailhodžić u prošlom sazivu Gradskog vijeća Grada Goražda bila jedna od najaktivnijih gradskih vijećnika, a to bi se moglo reći i za Ibrahima Delića koji je u prošlom sazivu Kantonalne skupštine BPK Goražde također bio jedan od najaktivnijih poslanika u kantonalnoj skupštini BPK.

Podsjetimo, Aldijana Smailhodžić i Ibrahim Delić ranije su bili članovi  Naše stranke.

Dobrodošlicu novim članovima je poželio Alen Selimović, predsjednik Općinske organizacije SDP Goražde, kao i Edib Cuplov sekretar Kantonalnog odbora SDP BPK Goražde.

SDP Goražde je široka politička organizacija u koju su dobrodošli svi naši sugrađani socijaldemokratskih uvjerenja i koji žele graditi drugačije, progresivnije društvo u cijelini.

SDP BiH, kao najstarija politička partija lijeve orijentacije, uvijek je otvarala vrata svima onima koji su spremni graditi bolju državu Bosnu i Hercegovinu na principima slobode, jednakosti, solidarnosti i antifašizma, te da će to činiti i u narednom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.