Općinska organizacija SDP BiH Živinice otvara vijećničku-poslaničku kancelariju

Kako bismo održali direktan kontakt sa građanima i omogućili im da lakše dolaze do Socijaldemokratske partije i naših predstavnika u vlasti, odlučili smo u našoj općini  pokrenuti projekat „Vijećnici- poslanici za sve nas“.

Socijaldemokratska partija BiH Općinski odbor Živinice će uz prisutvo vijećnika u OV Živinice, poslanika u skupštini TK, poslanika u parlamentu F BiH i načelnika općine Živinice upriličiti otvaranje vijećničke – poslaničke kancelarije u utorak  13.juna.2017. godine sa početkom u 15:00 sati u prostorijama SDP-a.

Kroz ovaj projekat nastojimo vijećnike SDP BiH učiniti dostupnim svim građanima, a kancelariju SDP BiH učiniti prostorom gdje građani mogu doći, predstaviti svoj problem, posavjetovati se, uputiti neku inicijativu, porazgovarati sa svojim vijećnicima-poslanicima, načelnikom i informisati se.

Usljed općeg gubitka povjerenja u demokratske institucije  nužno je da ohrabrimo građane i pokažemo im da je SDP njihov servis i politička snaga koja će se za njih boriti i zastupati ih u tijelima i organima Općine , Kantona i Države.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.