Ilidža

Općinska organizacija Ilidža ugostila Općinsku organizaciju Jablanica

OO SDP BiH Ilidža je u četvrtak (21. maja) ugostila OO SDP BiH Jablanica. U posjeti iz OO Jablanica su bili predsjednik Senad Džino, potpredsjednik i predsjedavajući OV Damir Šabanović, šef Kluba zastupnika SDP BiH u OV Emir Šukman i predsjednik Foruma mladih Ismet Lulić.

Sastali su se i razgovarali s v.d predsjednikom OO Ilidža Samirom Avdićem, potpredsjednikom OO Ilidža Antom Mrnjavcem i članom OO Ilidža Mustafom Sinanovićem. Akcenat razgovora je bio o aktuelnim dešavanjima i okolnostima u SDP-u BiH, a to je reevidencija i evidencija članstva i predstojeći unutarpartijski izbori. Obostrano je izražena važnost da unutarpartijski izbori budu provedeni i okončani u demokratskoj i korektnoj atmosferi.

Razgovarano je i o mogućnostima i načinu buduće saradnje između ove dvije Općinske organizacije, pri tome je naglašena važnost saradnje između Foruma mladih.

Izražena je nada da će ovaj sastanak biti uvod u kontinuiranu saradnju između ove dvije Općinske organizacije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.