Poruka HDZ-u i Čoviću

Općina Žepče neće biti dio nikakvog novog entiteta, jer tako žele njeni građani

U zadnjih nekoliko dana predstavnici HDZ-ove političke elite na čijem čelu se nalazi gospodin, Dragan Čović, uporno i bez truna stida i straha spinuju o trećem entitetu. Crtajući granice tzv. trećeg entiteta ne izostavljaju ni našu općinu Žepče, u kojoj 20. godina uz svestranu pomoć i prešutnost Stranke demokratske akcije vode apsolutističku politiku bez nacionalnog kompromisa i bilo kakve perspektive za bolje sutra.

Gospodinu Čoviću i ostaloj HDZ-ovoj političkoj eliti, kao i drugim političkim opcijama, zajednicama, organizacijama i udruženjima, koji svojom šutnjom odobravaju ovaj spin, jasno i nedvosmisleno poručujemo da je općina Žepče sastavni dio Bosne i Hercegovine, Federacije Bosne i Hercegovine i Zeničko – dobojskog kantona i da će to tako i ostati.

Pogotovo zbog činjenice da je Odlukom Visokog predstavnika općina Žepče na vještački način pretvorena u Općinu sa većinskim hrvatskim stanovništva.

Vladajućoj političkoj opciji HDZ-u bi bilo bolje da se pozabavi stvarnim problemima građane općine Žepče, mladi iz dana u dan porodično iseljavaju, investicija i zapošljavanja gotovo da nema. Kriminal i korupcija cvjetaju, a spin kao psihološki faktor skretanja pažnje sa spomenutih problema ovaj put kod građana općine Žepče neće proći.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.