Sarajevo

Općina Centar donirala sanitetska vozila za Klinički centar u Sarajevu

Generalni direktor KCUS-a Damir Aganović zahvalio je danas općinskom načelniku Dževadu Bećireviću za donaciju i naglasio da će ona obogatiti vozni park KCUS-a, koji je prilično dotrajao

Slika

Općina Centar donirala je tri sanitetska vozila za potrebe Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS) čime će znatno biti poboljšana kvaliteta usluga pacijentima i olakšan rad osoblja te medicinske ustanove.

Generalni direktor KCUS-a Damir Aganović zahvalio je danas općinskom načelniku Dževadu Bećireviću za donaciju i naglasio da će ona obogatiti vozni park KCUS-a, koji je prilično dotrajao.

Po njegovim riječima Općina Centar samo u ovoj godini omogućila je donaciju za KCUS u vrijednosti oko 255.000 KM, a od 2009. godine taj iznos je više od 790.000 KM.

Načelnik Općine Centar Dževad Bećirević današnju donaciju okarakterizirao je kao nastavak suradnje te naglasio da je to prvenstveno pomoć stanovništvu u namjeri da se osiguraju bolji uvjeti liječenja.

Novčana vrijednost doniranih vozila je 177.000 KM a nabavljena su prema specifikaciji KCUS-a, s plaćenim PDV-om i registracijom. U okviru današnje pres-konferencije na KCUS-u, direktor KCUS-a Aganović i načelnik Bećirović potpisali su Ugovor o korištenju triju sanitetskih vozila, a upriličena je i primopredaja vozila.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.