OO SDP Bosanska Krupa

Općina Bosanska Krupa – primjer uspješnog odgovora na pandemiju COVID 19

U Neumu je održana IX godišnja konferencija „Digitalizacija usluga na lokalnom nivou“ u organizaciji Agencije za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine. Na konferenciji je učešće uzelo 58 učesnika, uz prisustvo gradonačelnika i načelnika, predstavnika vladinih i nevladinih institucija i međunarodnih organizacija.

Općinski načelnik Armin Halitović, kao dobitnik SDG nagrade, bio je jedan od prezentatora na ovoj konferenciji na kojoj je podijelio uspješna iskustva u odgovorima na pandemiju COVID 19. Mjere ekonomskog oporavka i podrške privatnom sektoru koje su se provodile na području općine Bosanska Krupa primjer su izvanrednih aktivnosti i inovativnih mjera lokalne vlasti na oporavku u vrijeme pandemije.

U julu ove godine, općini Bosanska Krupa dodijeljena je „SDG nagrada za jedinice lokalne samouprave u Bosni i Hercegovini“ koja je prepoznata kao liderska jedinica lokalne samouprave u mjeram koje su realizirane u namjeri da podrže privatni sektor, odnosno potaknu ekonomski oporavak.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.