Povodom Dana žena

OO SDP “Željeznička” Novo Sarajevo pružila podršku bh. kantautorici Jadranki Stojaković

OO SDP “Željeznička” Novo Sarajevo, sinočnji (03.03.2016.) redovni sastanak posvetila je ženama-majkama, suprugama, radnicama, domaćicama, političarkama, ženama, bićima sa najvećim emocijama.

Priča o ženi , ispričana je kroz životni put najpoznatije bosanskohercegovačke kantautorice, autorice brojnih urbanih šansona i šlagera, ambasadorice sevdalinke i starogradske pjesme, Jadranke Stojaković.

U ugodnoj atmosferi, uz najpoznatije stihove i pjesme uručene su Jadrankine knjige ” Boje zvuka” najvjernijim članicama SDP-a, koje iako u trečoj životnoj dobi , promoviraju ideju socijaldemokratije. Knjige su uručene drugaricama – Hatidži Kreso, Sidiki Derviškadic, Đuki Anđelic, Majdi Kutić-Alikadić i Mariji Dafinić.

Kupovimom, većeg broja knjiga, naše članice i članovi su odali priznanje i dali podršku Jadranki Stojaković.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.