Obilježavanje 8. marta

OO SDP Novi Grad Sarajevo uručio donaciju Domu za stara i iznemogla lica Nedžarići

Donacija je osigurana ličnim sredstvima članova Općinske organizacije, te građana i građanki BiH koji podržavaju ideju socijaldemokratije

Slika

Predstavnici Općinske organizacije SDP BiH – Novi Grad Sarajevo ove su godine 8. Mart (Dan žena) obilježili posjetom korisnicima Doma za stara i iznemogla lica u Nedžarićima. Tom prilikom, Zijadu Memiševiću, direktoru Doma za stara i iznemogla lica u Nedžarićima uručena je donacija u vidu prehrambenih i higijenskih proizvoda.

„Ovom skromnom donacijom želimo poručiti građanima treće životne dobi, onima koji su nesebično gradili našu Bosnu i Hercegovinu, da nisu zaboravljeni.

Donacija je osigurana ličnim sredstvima članova Općinske organizacije, te građana i građanki BiH koji podržavaju ideju socijaldemokratije.

Na području Općine Novi Grad Sarajevo danas živi skoro 30% penzionera Kantona Sarajevo, kojima prosječna penzija iznosi 400 KM. Proteklih 20 godina građani Bosne i Hercegovine živjeli su u nepravednom miru.

Znajući da ništa zauvijek ne ostaje nepromjenjeno, SDP BiH i naša Općinska organizacija poručuje da samo ujedinjeni možemo mijenjati društvo u kojem živimo.“, istakao je predsjednik Općinske organizacije, Fikret Mahmutović.

Općinska organizacija SDP BiH – Novi Grad Sarajevo želi sretan 8. mart građankama Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.