Radna grupa za informisanje

OO SDP Novi Grad Sarajevo pokrenuo sedmični bilten

U cilju boljeg informisanja članstva o aktivnostima koje su u toku i onima koje predstoje, OO SDP Novi Grad Sarajevo pokrenuo je sedmični Bilten. Također, najavljuju i dodatnu vrstu glasila, u cilju unaprijeđenja dvosmjerne komunikacije sa odabranim vijećnicima.

“Radna grupa za informisanje Povjereništva OO SDP Novi Grad intenzivirala je sedmični Bilten u kojem smo pored aktivnosti koje provodimo, naveli sve kontakt informacije putem kojih nas naše drugarice i drugovi mogu dobiti. Radimo i na projektu mjesečnog Biltena koji će sadržavati informacije o upućenim vijećničkim pitanjima, inicijativama i amandmanima, te upustvu na koji način naši građani sa područja Novog Grada mogu intenzivirati određeni problem u mjestu u kojem žive, a u dogovoru sa našim vijećnicima”, naglasili su iz OO SDP Novi Grad Sarajevo.

Bilten možete preuzeti na sljedećem linku:

NG-bilten-1.6

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.