OO SDP BiH Žepče veličanstveno obilježila 9. maj

OO SDP BiH Žepče je u subotu i nedjelju ( 13.5. i 14.5. ) u MZ Gornja Ozimica sa mnoštvo aktivnosti obilježila 9. maj – Dan pobjede nad fašizmom. Cjelokupnom druženju je prisustvovalo više od 200 osoba Za sve prisutne je postavljen šator, serviran vojnički grah, roštilj i piće, a nakon čega je uz muziku i zabavu nastavljeno dvodnevno druženje.

Održan je i turnir u malom nogometu, gdje je učestvovalo skoro 100 ljubitelja ovog sporta, postignuto preko stotinu golova, odigrano 50-ak utakmica, a uručene su nagrade u vidu pehara i diploma za prvo, drugo i treće mjesto.
U svojstvu gostiju, druženju je prisustvovao Predsjednik KO SDP BiH ZDK, Senaid Begić, delegat u Domu naroda PFBiH, Amil Buljubašić, zastupnik u Skupštini ZDK, Rifat Delić, i bivši potpredsjednik FBiH, Svetozar Pudarić .

Mještani ove MZ su se istinski zahvalili i pozdravili organizaciju druženja, a kao pozitivnu priču izdvajamo i to da je nakon ovog druženja porodica SDP-a u Žepču bogatija za nekoliko novih članova, kojima najiskrenije čestitamo na pristupanju SDP BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.