OO SDP BiH Žepče upriličio prijem i druženje povodom 8. marta

OO SDP BiH Žepče upriličio je prijem i druženje povodm 8. marta uz impozantan odziv.

“Danas, želimo da odamo posebno poštovanje svakoj ženi, dami, majci. Sve one zaslužuju poštovanje i ljubav svakog dana u godini. Zaslužuju da ih volimo takve kakve jesu, da ih cijenimo, štitimo i da im budemo podrška u svemu što rade. One su naše heroine, snažne žene koje mogu sve, koje ne odustaju i za koje prepreke ne postoje”, kazali su iz OO SDP-a Žepče.

Ovim povodom se obratila Predsjednica Foruma žena, Melida Kovačević te pozvala svoje sugrađanke da svaki dan “žive” 8. mart i bore se za svoja prava.

Prigodnim govorom se obratila i potpredsjednica OO SDP BiH Žepče, Vildana Džinić te predsjednik OO SDP BiH Žepče, Elvis Botić.

U ime OO SDP BiH Žepče su čestitali 8. mart, pozvali na suštinsko poštivanje prava žena, a ne formalno kako danas imamo na djelu. Muzički dio je kao i uvijek dosad pripao našoj Kaniti Džinić.

Skupu se obratio i Elvir Karajbić, generalni sekretar SDP BiH.

Zahvalili su se i premijeru Nerminu Nikšiću koji je bio generalni sponzor ovog događaja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.