Tešanj

OO SDP BiH Tešanj je spreman na dijalog sa građanima

U cilju realizacije zadataka Strateške grupe KOSDPBiH, Općinska organizacija SDPBiH Tešanj je počela sa obilaskom osnovnih organizacija SDPBiH Tešanj.

SlikaOdlukom Predsjedništva OOSDPBiH Tešanj planirano je da se održe prošireni sastanci Predsjedništva u svih 28 osnovnih organizacija SDP-a. Do danas je realizovano 17 sastanaka, uz prisustvo i interesovanje velikog broja članstva, na kojima obavezno prisustvuju zaduženi koordinatori aktivnosti iz reda organa SDPBiH Tešanj i drugih dužnosnika iz reda vlasti u BiH.

Teme sastanka su definirane kao društveno-politički trenutak u BiH, sa osvrtom na reakcije građana zbog nezadovoljstva općim, dugogodišnjim socijalno-ekonomskim stanjem u BiH.

Drugo, informacija o stepenu organizovanja i aktivnosti Općinske organizacije, te druga tekuća pitanja.

Opći je utisak da članstvo shvata, kako kažu, zakašnjelu, reakciju građana i da se stanje mora mijenjati nabolje, za šta se SDP uporno zalagao i u opoziciji i poziciji. Istaknuta je i kolebljivost nekih članova i nespremnost da odgovore zadatku te da je došlo vrijeme da se takvi pojedinci opredijele i jasno kažu da li su uz SDPBiH.

Treba reći i da je povećan interes za pristupanje članstva u SDPBiH, različitih profila građana, koji se učlanjuju putem osnovnih organizacija SDP-a ili kancelarije OOSDPBiH Tešanj.

SDP je spreman na dijalog sa građanima na zborovima građana, kako bi građani imali priliku učestvovati u društvenom životu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.